Többlet zöldhulladék térítésmentes átvétele a hulladékudvarban, Kossuth L. utca.
A hulladékudvar telefonszáma: (+36 20) 931-6610. A hulladékudvar eléréséhez kattintson ide!

Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő 1962-ben kezdte meg működését, 40.000 m2-es területen.
1980-ban a strandfürdő területén kempingezésre alkalmas terület került kijelölésre. A kemping területén PHARE támogatásból 2 db 8 férőhelyes komfortos és 6 db 6 férőhelyes komfort nélküli faház átadására került sor 2003-ban.2014. évtõl,2 db komfortnélküli faház került komfortosításra, vizesblokk beépítésével. A kemping osztályba sorolása: „kétcsillagos”, illetve ifjúsági szálló osztályba sorolása: ”A” kategóriájú. A faházakban, illetve a kemping területén elhelyezhető lakókocsiban, sátorban 350 fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

Szolgáltatások:
- hideg-melegvizes zuhanyzó
- faházakban ágynemû, hűtőszekrény
- angol Wc
- mosási illetve mosógép használati lehetőség
- hideg-melegvizes mosogatás
- elektromos csatlakozás
- kutya, macska zuhanyoztató
- lakókocsi szennyvíztartály ürítõhely
- szabadtéri főzési lehetőség

A fürdőben egész évben gyógymedence üzemel, ahol szauna, masszázs, szolárium szolgáltatás vehető igénybe. 2010. évben megújult a strandfürdő. Új medencék és megszépült környezet várja a látogatókat. A már meglévő gyógymedence mellett elkészült a kisgyermekek fürdőzését szolgáló pancsoló medence és egy úszásoktatásra is alkalmas medence . A medencében dögönyöző és hullámrész teszi még kellemesebbé a fürdőzés élményét. A medencék mellett a gyerekeknek játszótér készült, és egy fedett pagoda is épült a pihenni vágyóknak . Nyári öltöző, napozó terasz, zuhanyzók, padok, fogasok, hulladékgyüjtő edények és új térburkolat várja a vendégeket. A strand engedélyezett befogadó képessége 2000 fő. A fürdő központi öltözővel, zuhanyzókkal ellátott. A strandfürdőben 2 db termálvizes kút, valamint 2 db hideg vizes kút biztosítja a medencék vízzel való ellátását. A termálvizes kutak vízhőmérséklete 62 C°. A termálvíz 2001-ben gyógyvízzé lett minősítve (Gyógyvíz 601/Gyf/2001.; 2001. 12. 27). A fürdővíz közepes sókoncentrációjú nátrium-hidrogénkarbonátos hévíz, fluorid, bromid, jodid és szerves anyagtartalma jelentős.

A strand és kemping gondozott parkja és a rendelkezésre álló szolgáltatások megfelelő környezetet teremtenek a látogatók nyugodt pihenéséhez.

A Kemping és Strandfürdő a Törökszentmiklós Város Önkormányzatának tulajdonában van, üzemeltetője a Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Kft.

Elérhetőség:
Kemping: 06-56/394-350
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Strand : 06-56/590-593, 06-56/590-594
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Megközelítése: Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnok városától 20 km-re található a város központjától 1000 m-re Óballa irányában.